Tuesday, August 30

Pagi Raya :)

Indah indah :)
Cuaca elokk je Ipoh hari neh. Alhamdulillah.
Mandi sunat Aidilfitri, then siap2 berbaju kurung, bergerak ke Masjid Greentown untuk solat sunat Aidilfitri pulak.
Lepas tu, balik, singgah rumah Chik, dapat duet raya :D
Pergi Taman Cempaka, pusing2 ta jpe ruma laa, belikk :p
Then, sampai rumah, tangkap gambar family. Ayahanda tiada :|
Then capai mtor, dan mrempit ke rumah Wawan, bersama Tascha. Sempat jenguk Dinie japp. Hm, sempat jugak lepak ruma Azizah kejap.
Itu baru hari ni punya cerita. Belum malam nty, belum esok pagy, belum lusa, tulat, tonggeng :p

Hm sedikit beban bila fikir Trial pada pagi Raya :(
Haha. Hidup perlu diteruskan :)





with love:

Thank you for visiting here :)

Sunday, August 28

Selamat Hari Raya

Saja gedik last day puasa baru update blog. Na post mlm neh, tkut bz bikin kueh + kek coklat :)
Then, bkak fb tdy, post ayt bwh neh dkat group2 and wall ak. Haha. Penat tahu karang ayat neh semalam. Neh pun line tmpat ak start prob da. Belum mlm neh, sesi menghnta msj plakk mnyesakkan line aku. Haihh ==' Biasalah raya kan. Hm. Ketakutan laa sikit pasal 7hb9 da na trial. Wehh jgn maen2, trial SPM kot. Ta psl2 ak kene brgelumang dgn buku pada hari raya. Seronok laa bdak2 Kedah + Kelantan yg da sttle trial tuu. Blaa laa. *dengki. Ap pun. Selamat Hari Raya ye. *penat ucap :p


Sepuluh jari disusun, memohon ampun. Maaf dipinta atas segala khilaf sepanjang perkenalan kita. Maaf jua dipinta andai terguris hati jua perasaan. Maaf jua andai ada terkasar bahasa tersilap bicara. Moga hidup kita sentiasa diberkati Yang Esa. SELAMAT HARI RAYA. MAAF ZAHIR + BATIN. Ta lupe jua, SEMOGA BERJAYA DALAM TRIAL SPM DAN JUA SPM SEBENAR NTY. Salam Aidilfitri :)

with love:

Thank you for visiting here :)

Saturday, August 27

Sepi lagi :)


Malam ni, still ta tahu ap na wt, usha fb, harap je 100 org online, tpy haprak, sekor pun ta menegur. Ak tegur tade respon, Cis. Usha blog, da puas tengok. Hm, neh la keje ak, duk usha fb, blog, ym, jap jap lgy da abes boring gy youtube plakk.

Ohh bosannya, na msj pun geng ak si Izad uhh ta reti2 msj, lau kt hostel, smpi kul 5 pun msj lgy *kantoi bwk fon.

Hm, na gy mric lgy mls. Ramai sgt GS kat situ. Takut aku. Na gy ym, sume pakat on mobile. Ngekk.

Ap na buat?? Bila sorang2 mcm neh, mula la ak teringat kat perkara yg ak ta ptt egat. Hm.

Bosan ahh!

with love:

Thank you for visiting here :)

Mungkin?


Pernahkah engkau hargai cintaku yang sejati
Pernahkah engkau mengertikan diriku ini
Betapa hebatnya cintamu, memberiku sejuta pilu
Betapa agungnya asmaramu, membuatku terpaku

Disisimu ku terdiam seribu bahasa
Dihatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan ku cinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa pantas degupan jantungku
Mungkinkah hatiku milikmu jua
Ku sayang padamu

Kan ku abadikan dikau
Sewaktu kenangan yang manis
Yang tak mungkin aku lupa
Untuk selamanya

with love:

Thank you for visiting here :)

Friday, August 26

Lagu Dalam Hati :)

Sekarang ni, kalau korang tengok, update ak byk ak update lirik. Ehh jgn slah sngka. Lirik lgu tu bkan saja2 ak ltak. Aku letak brdasarkan stiap ap yg tga brlaku dlm hidup ak. Kdg2 ak smpi ta tahu na tulis ap, jdy lirik tu je boleh tnjuk ap yg ak tga rse. Kalau ak rajin, ak tulis laa pnjg2, lau mls sgt, ak gy youtube, cri video2, then search lirik and new post :)

And now, ak sedang malas =='

with love:

Thank you for visiting here :)

Friday, August 12

Terlalu rindu :'(


Semua tentangmu selalu membekas di hati ini
Cerita cinta kita berdua akan selalu
Semua kenangan tak mungkin bisa *ku lupakan ku hilangkan
Takkan mungkin ku biarkan cinta kita berakhir

Ku tak rela, ku tak ingin kau lepaskan semua
Ikatan tali cinta yang tlah kita buat selama ini

Aku di sini selalu menanti
Ku takkan letih menunggumu
Aku di sini *aku di sini
selalu menanti *selalu menanti
Ku takkan letih menunggumu *menunggumu

with love:

Thank you for visiting here :)

Friday, August 5

Selamat Berpuasa :)



Semoga Allah memberikan kesempatan buatku bertemu Ramadhan yang akan datang :)

with love:

Thank you for visiting here :)

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH